Nieuwe profielberichten

Dag Predator, hartelijk welkom op dit leuke forum. Je kunt hier met problemen terecht, maar er is nog veel meer te lezen. We zouden het erg leuk vinden als je je zou willen voorstellen in ons Gastenboek, zodat we je een beetje leren kennen. Ik wens je hier heel veel plezier!
predator
predator
Hallo Kate dank je voor de fijne welkom .... en op het gastenboek ben ik al even geweest ....wel zo netjes even voorstellen.. Gr. Pred..
Goedemorgen Ise, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag, ik wens jou een heel fijne dag toe.
oh verkeerde forum, srry, maat hier was jij aanwezig....
Abraham54
Abraham54
Ik ben de topic starter via conversaties aan het ondersteunen.
Abe ik zie net in jouw link iets over wordpress (Antagonist server status - Issues) en nu schiet me de vraag op NCF te binnen over die slechte site die met wordpress gemaakt word.

Kan dat samenhangen
Dag Winos, hartelijk welkom op dit leuke forum. Je kunt je problemen voorleggen aan het team, maar er is nog veel meer te lezen, hoor. Het zou ook erg fijn zijn als je iets in het gastenboek zou willen schrijven, zodat we je een beetje leren kennen. Ik wens je hier heel veel plezier.
Winos
Winos
Hallo Kate, bedankt voor de tips. Ik ga inderdaad eens wat doorlezen. Mijn vragen komen wel.
Hallo Winos, leuk jou ook hier te mogen ontmoeten en op jouw verjaardag hier nieuw lid te zijn geworden.
Wat een verrassing.
Winos
Winos
Bedankt voor de lieve woorden.
Dag Ilse, welkom op dit mooie forum! Computerproblemen kun je hier voorleggen en verder is er nog veel om te lezen. En het zou ook erg fijn zijn als je je zou willen buigen over ons gastenboek, dat je op de homepage kunt vinden. Want dan leren we je een beetje kennen. Ik wens je hier heel veel plezier!!
Hallo Frans, ik wens dat jij vandaag een fijne dag beleefd, van harte gefeliciteerd.
Hello Simon, I'm glad to welcome you here at this nice forum. I wish you much pleasure! And I also ask you to write something about yourselve in our guestbook, so we can learn something more about you! Enjoy yourselve here at Piep.
zit jij op vakantie in Duitsland aan jou vlagje te zien ? :)
Abraham54
Abraham54
Ben gewoon op bezoek hoor, morgenmiddag ben ik weer terug in het Nederlandse.
macguy
Dag Lowa, hartelijk welkom op dit leuke forum! Je kunt hier je problemen voorleggen, maar er is nog wel meer te lezen, hoor! En ik hoop dat je iets wilt schrijven in ons gastenboek zodat we je wat leren kennen. Veel plezier op Piep!
Marcus Aurelius-Romeins keizer; Leefde van: 121-180: Alles wat we horen is een mening, geen feit. Alles wat we zien is een perspectief, niet de waarheid.
Hoi Najsnarf, dank je wel voor je bericht. Die oliebollen zijn er gekomen, hoor. En ik moet je eerlijk zeggen dat ik het programma bekeken heb en me voornam om er eens een paar keer mee te gaan oefenen. En dat is dus nog steeds een voornemen! De kleinkinderen hebben hun kerstvakantie aan mij gekoppeld en dan ben je blij dat je het leven hebt, hoor! Maar het gaat er van komen en dan bericht ik je beslist! Gr. Kate.
Dag David, hartelijk welkom op dit mooie forum. Ik hoop dat je hier veel plezier zult hebben. We vinden het erg fijn als je gebruik zou willen maken van ons gastenboek op de homepage, zodat we je een beetje leren kennen. Ik denk dat je hier snel je weg zult vinden!
Goedemorgen Eric, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vandaag.
Ik hoop voor jou, dat jij een heel fijne dag zal meemaken.
Leonardo da Vinci - Italiaans schilder, ingenieur en musicus (1452-1519): Waar geschreeuwd wordt is geen wetenschap.
Bovenaan Onderaan