wat een werk!

  • Topicstarter Kate
  • Startdatum
  • Reacties 21
  • Weergaven 595
K

Kate

Guest
Maar Maarten, we zijn opnieuw begonnen, hoor, dus...... En ik bespaar je mijn vragen in jouw topic maar, Maarten! Je zou erg schrikken van zoveel onwetendheid bij alles wat jij doet. Maar ik lees het wel en ben dan stil van dat alles!
 

theplayer

Enthousiast Lid
Lid geworden
24 feb 2019
Berichten
1.115
Hallo Maarten, ik ben dus theplayer en maker van het filmforum. De reden dat ik er liever geen discussies tussendoor wil, is omdat het dan allemaal heel ondoorzichtig wordt: filmteksten, beelden, fragmenten en ook nog discussies enz. door elkaar. Dan wordt het een zooitje...

Eigenlijk ben ik dus niet zozeer bezig met een forum in de zin van het woord (een panel, een groep van experts en deskundigen die geraadpleegd kunnen worden over een dienst , product of bijv. een computerprobleem). Ik ben zelfstandig, put uit mijn eigen geheugen en gebruik mijn eigen filmkennis en mijn eigen grote mediavoorraad om een zo compleet mogelijk overzicht te geven van de filmgeschiedenis, incl. wetenswaardigheden in eigen teksten, beeldmateriaal, acteurs , actrices, regisseurs, inhoud, het leggen van links en nog meer filmische uitstapjes....met het doel, een lach en soms een traan te toveren op het gezicht van de lezer bij het zien van zoveel moois wat er sinds de jaren 20 op het grote witte doek is verschenen in de bioscopen: Eén doorlopend geheel dus, in decennia en in delen.

Natuurlijk mag je het een forum noemen als je daarmee bedoelt dat je vragen wilt stellen over hetgeen de revue passeert, of over iets wat misschien nog niet vermeld is, of wanneer je nog iets meer wilt weten dan er al staat enz. enz. Je moet dan dus even naar een andere site. En antwoord krijg je dan natuurlijk ook.
Reacties zijn zeer welkom, want dat houdt de moed erin... Ik houd alleen graag zelf de regie....speel zelf graag de regisseur.......als je begrijpt wat ik bedoel.
Helder?
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan Onderaan