Snap niet veel van google foto's

drive33

PCS Lid
Lid geworden
20 aug 2018
Berichten
315
Leeftijd
64
OS
Windows 8.1
In de loop der jaren heb ik vele foto's gemaakt die in Google Foto's staan, en ik zou ze graag willen reorganiseren. Ik weet hoe ik albums moet maken en hoe ik de foto's erin moet plaatsen, maar ik wil ze weg hebben in de algemene pagina. Maar als ik dat doe, dan is die ook in mijn net gemaakte album weg. Gelukkig heb ik alleen maar "geoefend" met dubbele foto's maar hoe krijg ik ze weg bij de algemene pagina zonder dat ze van het album verwijderd zijn?
 
Dat gaat inderdaad niet lukken. Als je de foto's naar een map verplaatst, blijven ze onderdeel van je galerij. En als je dus de map verwijderd, verwijder je ook je echte foto. Goed dat je dus geoefend hebt.

Het handigste is om de foto's een keertje (in het originele formaat) over te zetten naar de pc. Dan kun je daar ook die mappen wel aanmaken. Dat wordt natuurlijk lastiger als je geen computer meer gebruikt.

Misschien heb je iets aan onderstaand artikel.

 
Dank je wel voor je reactie. Als ik die mappen op de computer aanmaak en de foto's erin plaats, kan ik ze dan met map en al uploaden naar Google drive?
 
Dan ga ik vanavond eens uittesten voor je.
 
<a href='https://postimg.cc/QKNkDj4f' target='_blank'><img src='https://i.postimg.cc/SRCZWsWb/Google-drive.png' border='0' alt='Google-drive'/></a>

Je ziet hier een afbeelding hoe google drive er bij mij uit ziet. Dit account gebruik ik zelden dus is de drive leeg.

Je kunt bestanden of hele folders in de drive inderdaad zo uploaden. Het kan door middel van slepen (die ik omkaderd heb), of door op de door mij rode omcirkelde new knop te drukken. Zorg ervoor de je in mijn drive staat. Die ik ook omcirkeld heb.
Helemaal onderaan zie je een venstertje staan, met daarbij Get drive for desktop.

Sla je bestanden beveiligd op en open ze vanaf elk apparaat​


Kies mappen op je computer om te synchroniseren met Google Drive of om een back-up van te maken in Google Foto's, en open al je content rechtstreeks vanaf je pc of Mac

Hier is de link naar de desktop versie van google drive.


Let wel op dat je niet alles erheen zet, je immers maar 15gb aan gratis opslag, dit is voor je gehele google account, dus ook je mail, en b.v. je backup van je smartphone (android) als daarvoor hetzelfde account wordt gebruikt.
 
Dank je wel voor je reactie. Zodra ik foto's met mijn mobiel maak worden ze meteen opgeslagen in Google foto's
 
Dat klopt dat gaat automatisch, en is dus gelijk ook een item die dus van je gratis 15GB opslag snoept.
 
Terug
Bovenaan Onderaan