programma werkt op win 7 maar niet op win 10

vanschagen

Bekend Lid
Lid geworden
5 mrt 2017
Reacties
1.253
Reaction score
272
Punten
83
Leeftijd
76
hallo
Ik heb een programma dat op win 7 wel werkt een portable,maar niet op win 10
compabiliteit modus al op win 7 gedaan maar werkt nog niet.
is er verder nog wat aan te doen???
 

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Reacties
21.442
Reaction score
5.169
Punten
113
Leeftijd
67
He heet dat portable programma dan, want met jouw omschrijving van het probleem komen we er niet.
 

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Reacties
21.442
Reaction score
5.169
Punten
113
Leeftijd
67
Is dat soms een Laser Engraving Power Tool?
 

vanschagen

Bekend Lid
Lid geworden
5 mrt 2017
Reacties
1.253
Reaction score
272
Punten
83
Leeftijd
76
een programma om foto te bewerken om te kunnen laseren ja met lightburn
 

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Reacties
21.442
Reaction score
5.169
Punten
113
Leeftijd
67
PhotoGrave 3.0 kost een hoop geld, maar is schijnbaar het allerbeste tool voor laser.
 

vanschagen

Bekend Lid
Lid geworden
5 mrt 2017
Reacties
1.253
Reaction score
272
Punten
83
Leeftijd
76
ja probleem oplosser ook geprobeerd op de mogelijkheden die hij door gaf niks helpt.
 

DonWoozy

Moderator
Team lid
Lid geworden
21 mei 2019
Reacties
872
Reaction score
599
Punten
93
Locatie
Zeeland
wat je eventueel nog kan proberen, op dezelfde plaats waar je de compatibiliteit hebt aangepast, heb je ook nog een optie om te starten als administrator. Probeer dat ook nog eens.
 

Roxmarie

Moderator
Team lid
Lid geworden
28 mei 2019
Reacties
3.812
Oplossingen
1
Reaction score
1.996
Punten
113
Locatie
De mooiste stad aan de IJssel
Misschien via een virtuele omgeving, maar omdat ik hier niet zo goed mee bekent ben, kan ik dat niet goed uitleggen.
Je kunt dan in die virtuele omgeving b.v. Windows 7 draaien en dan een programma draaien wat daaronder moet werken.
 

vanschagen

Bekend Lid
Lid geworden
5 mrt 2017
Reacties
1.253
Reaction score
272
Punten
83
Leeftijd
76
als administrator ook al geprobeerd, dat virtiuele omgeving is misschien een opte.


is virtualbox een optie en hoe installeer je dat???

laat maar daar moet ik dus een windows 7 disk van hebben,en ik heb geen voldoende schijf ruimte daar voor.

ik las ergens dat win 10 ook een optie heeft om andere windows te draaien ,of bedoelen ze compabiliteits modus?
 
Laatst bewerkt:

DonWoozy

Moderator
Team lid
Lid geworden
21 mei 2019
Reacties
872
Reaction score
599
Punten
93
Locatie
Zeeland
om Virtual Box te kunnen draaien moet je inderdaad wel een beetje krachtige pc hebben. Je gebruikt natuurlijk CPU/RAM/HD van je bestaande pc om die virtuele machine te draaien.
 
Bovenaan Onderaan