• Welkom
    PiepComp Support is een modern en gezellig forum; ons devies is snelheid en geen reclame!

    De regering heeft vanwege het “coronavirus” werknemers aangeraden om thuiswerker te worden, wij bieden derhalve een "computer APK" aan.

    Wordt ook lid! Computer APK

Na 44 jaar heeft Nederland nog eens het Eurovisiesongfestival gewonnen.

  • Topicstarter Verwijderd lid 160
  • Startdatum

Abraham54

Admin
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Reacties
16.254
Reaction score
2.843
Punten
113
Leeftijd
66
Ja, dat wordt nog nog leuk ook, want Rutte zegt dat hij aan dit miljoenen kostende spektabel niks wil bijdragen.
Bovendien schijnt er een stedendans uitgebroken zijn, elk wil ze het festival organiseren.
 

Husky

Bekend gezicht
Lid geworden
5 apr 2017
Reacties
137
Reaction score
21
Punten
18
Leeftijd
54
Ja gaaf, ben benieuwd waar het gehouden word ahoy zou leuk zijn, of de ziggodome in Amsterdam, maar ik denk dat die laatste ietwat klein is voor zo'n groot evenement......
 
K

Kate

Guest
Wat vinden jullie van Zandvoort? Daar is tegen die tijd genoeg geld binnengekomen, denk ik. En aan lawaai is men dan ook al helemaal gewend! En omdat het nu eenmaal niet anders meer kan, gaat dat nog heel wat vergader-uren en strijd opleveren!?
 

Korrigan

6-tiger met gebreken.
Lid geworden
19 jan 2019
Reacties
244
Reaction score
101
Punten
43
Leeftijd
64
Rutte zegt geen geld uit te trekken voor het Songfestival! Dat heb ik hem ook eens horen zeggen dat er geen geld gaat naar Griekenland. En overigens draagt de omroep de last. En dat geld komt via via van de belastingbetaler. Links of rechtsom het gaat wat flappen kosten.
 

Black Tiger

Senior
Lid geworden
6 aug 2018
Reacties
3.012
Reaction score
477
Punten
83
Website
www.satellitefun.org
Er was een regisseur bij M gisteren of eergisteren, nog voordat het zingen begonnen was. Die schijnt al eerder iets soortgelijks gedaan te hebben. De kans is redelijk dat hij die opdracht gaat krijgen. Hij was ook in de gedachte dat het Ahoy of de Ziggodome de meest geschikte plaatsen zouden zijn. Als hij het evenement krijgt dan is de kans dus groot dat het daar terecht gaat komen.

Voor de rest zie ik niet in waarom wij allemaal zouden moeten meebetalen aan het songfestival. Er is zat mediageld, dat ze het daar maar van doen. Ik heb er geen moeite mee dat Rutte er niet aan wenst bij te dragen. Een van de zeldzame keren dat ik het met hem eens ben.
 

Husky

Bekend gezicht
Lid geworden
5 apr 2017
Reacties
137
Reaction score
21
Punten
18
Leeftijd
54
Ahoy is volgens mij de zaal waar de meeste mensen in gaan of ze moeten het in de gelredome houden of in de arena...... hoe meer mensen er van kunnen genieten hoe mooier het is dus ben ik een voorstander van Ahoy ik denk dat daar meer ruimte is dan in de ziggodome en hoe meer kaartjes er verkocht worden des te hoger de inkomsten.....
 
Bovenaan Onderaan