firefox proton

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
24.906
Leeftijd
67
OS
Windows 10 Professional x64
AV
Ziggo F-Secure antivirus
FW
ZoneAlarm Free Firewall
Dan nu de rest doen - het zijn twee stappen.
Met alleen Proton kan Firefox nog niks.
 

vanschagen

Enthousiast Lid
Lid geworden
5 mrt 2017
Berichten
1.436
Leeftijd
76
OS
windows xp,7,linux
ik heb het weer terug gezet.
met wat jij aangeeft is voor mij niet te lezen ,dus laat maar
 

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
24.906
Leeftijd
67
OS
Windows 10 Professional x64
AV
Ziggo F-Secure antivirus
FW
ZoneAlarm Free Firewall
@vanschagen - Je kan de afbeeldingen leesbaar krijgen door er met de muis op te klikken.
 

vanschagen

Enthousiast Lid
Lid geworden
5 mrt 2017
Berichten
1.436
Leeftijd
76
OS
windows xp,7,linux
moet ik wat in dat venster staat er zelf intypen??
Ik vind dat namelijk allemaal niet
 

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
24.906
Leeftijd
67
OS
Windows 10 Professional x64
AV
Ziggo F-Secure antivirus
FW
ZoneAlarm Free Firewall
@vanschagen - in verband met jouw Proton problemen, heb ik de handleiding iets duidelijker gemaakt met Stap 1 en Stap2.
Want met Stap 1 gedaan te hebben - Firefox herstarten en dan Stap 2 doen.
Na stap 2 weer een herstart van Firefox en daarna moet jouw Firefox hetzelfde hebben wat in de afbeeldingen staat.
 

vanschagen

Enthousiast Lid
Lid geworden
5 mrt 2017
Berichten
1.436
Leeftijd
76
OS
windows xp,7,linux
waar vind ik die stap 1 en stap 2??
ja je weet hoe ik ben he ,ik snap sommige dingen niet zo snel. haha
 
Bovenaan Onderaan