• Welkom bij Computerforum PiepCompSupport, het pc helpforum voor het verwijderen van virussen, adware en malware.
    Uw computer bevat een virus of er zijn andere problemen: dit forum is er voor iedereen die hulp zoekt! Waar moet ik rekening mee houden?
    U moet zich registreren, voordat u uw virusprobleem als onderwerp kunt beschrijven en posten. Zodra u een discussie hebt gemaakt,
    zal een expert u stap voor stap uitleggen, hoe u de malware kunt verwijderen en hoe u uw computer kunt beveiligen.
    Ons hulpforum en onze programma's zijn gratis. Weet u niet wat u nu moet doen, om hulp te krijgen, klik dan hier.

Nieuws Borstkanker onderzoek

Roxmarie

Moderator
Team lid
Lid geworden
28 mei 2019
Reacties
3.666
Oplossingen
1
Reaction score
1.918
Punten
113
Locatie
De mooiste stad aan de IJssel

Abraham54

Beheer
Team lid
Lid geworden
2 aug 2016
Reacties
20.847
Reaction score
4.947
Punten
113
Leeftijd
67
Het is niets anders dan een bezuiniging; je wil ook niet weten hoeveel mensen momenteel de dupe zijn door voorrang aan de coronazorg - minstens één lid van dit forum is er ook de pineut door.
 

Senso

Bekend Lid
Lid geworden
9 nov 2020
Reacties
149
Reaction score
61
Punten
28
Locatie
Amsterdam
De hele zorg is al heel lang failliet en dat heeft niets met de corona te maken maar alles met het stelsel. Heel veel mensen in de zorg werken volgens mij niet in loondienst maar worden per verrichting betaald. Dat is een grote fout. Geen geld > Geen verrichting. Dan de positie van de zorgverzekeraars. Als ik bij de huisarts ben, dan zit die voortdurend op het beeldscherm te kijken en zaken in te voeren. Een naam wordt niet gevraagd maar een geboortedatum. Kom ik bij bloedprikken dan moet de dame van pagina naar pagina (stuk of dertig) om gegevens in te voeren. Kom ik op het ziekenhuis dan zijn er vijf mensen op een afdeling waarvan vier achter een beeldscherm en één aan het bed. En dat is allemaal om de codes van de zorgverzekeraar in te vullen om geld te beuren.

Ja, goed en het is nu wel duidelijk. Als je geen vak hebt geleerd kun je altijd nog staatssecretaries worden. Wiebes was staatssecretaris van Financiën, wie kent hem niet! Bij de belastingen een chaos, in Groningen een puinhoop en nu weer de toeslagenaffaire een totale afgang.
 

Roxmarie

Moderator
Team lid
Lid geworden
28 mei 2019
Reacties
3.666
Oplossingen
1
Reaction score
1.918
Punten
113
Locatie
De mooiste stad aan de IJssel
Ik heb het idee, dat de zorgverzekeraars hier mede de veroorzaker van zijn. Zij bepalen welk medicijn ik geleverd krijg, als middel a het goedkoopste is, krijg ik dat, is dat een paar maanden later middel b, dan krijg ik die. En zo kan ik nog wel meer dingen noemen. Dat zijn de graaiers. Zij willen koste wat het kost geld verdienen over onze (gezondheid) rug. En de ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten e.d. moeten alles kunnen weerleggen.
 

Senso

Bekend Lid
Lid geworden
9 nov 2020
Reacties
149
Reaction score
61
Punten
28
Locatie
Amsterdam
Het hele systeem in de zorg systeem deugt niet. Helemaal vekeerde prikkels. Het zou veel beter zijn als mensen in loondienst zouden werken. Natuurlijk iemand die overuren en nachtdiensten draait moeten dit extra betaald krijgen en ook mensen die een zwaardere, hogere studie, in jaren hebben gedaan moeten dit betaald krijgen. Dat is andere beroepen ook zo. Een uitvoerder krijgt een hoger loon. De grote graaiers zijn volgens mij de medisch specialisten en een groot aantal "managers", leidinggevenden en directeuren. Kijk maar maar eens in welke huizen ze wonen en welke auto's ze rijden, dan schrik je!
 

grotesmurf

Bekend Lid
Lid geworden
17 jan 2020
Reacties
513
Reaction score
264
Punten
63
Leeftijd
60
Locatie
Zeist
"Ik heb het idee, dat de zorgverzekeraars hier mede de veroorzaker van zijn" dat klopt,er was vandaag ook een stukje
bij Kassa en dat ging oa hierover.

Ook als je in het laatste deel van het jaar zorg nodig heb is het geld op en gebeurt er niets.
De Zorgverzekeraars knijpen alles uit tot de laatste cent...in hun voordeel natuurlijk en daar betaal je wel premie voor.
 
Bovenaan Onderaan