aanklikken hyperlink geeft Catalaanse website

Najsnarf

PCS Lid
Lid geworden
5 aug 2016
Berichten
2.191
Waarderingsscore
281
Punten
178
OS
W10pro
AV
FSecure van KPN
In mijn Samsung A20e kom ik bij aanklikken en verder kijken op hyperlink met enige regelmaat in een Catalaanse website terecht. Rara hoe kan dat:
63bd710242df7-Screenshot_20230110-145825_Firefox.jpg
 

Abraham54

Administrator
Teamlid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
31.455
Waarderingsscore
6.181
Punten
1.013
Leeftijd
69
OS
Windows 10 Professional
AV
AVG Internet Security + Malwarebyte Exploit
FW
AVG Internet Security Firewal
Controleer je locatie gegevens, waarschijnlijk staat de locatie in je smartphone op Spanje?
 

Najsnarf

PCS Lid
Lid geworden
5 aug 2016
Berichten
2.191
Waarderingsscore
281
Punten
178
OS
W10pro
AV
FSecure van KPN
Nee, die staat (nog steeds onbedoeld) op één van de Waddeneilanden. In Catalonië ben ik al vele jaren niet meer geweest. Hinderlijk is het niet, curieus wel. Als ik een keer in een KPN-winkel ben zal ik er naar laten kijken.
 

Abraham54

Administrator
Teamlid
Lid geworden
2 aug 2016
Berichten
31.455
Waarderingsscore
6.181
Punten
1.013
Leeftijd
69
OS
Windows 10 Professional
AV
AVG Internet Security + Malwarebyte Exploit
FW
AVG Internet Security Firewal
Ga naar Instellingen (tandwieltje) - klik op zoeken en zoek locatie.
 

Enigma147

Moderator
Teamlid
Moderator
Lid geworden
15 dec 2018
Berichten
652
Waarderingsscore
298
Punten
98
OS
Windows 10 pro
AV
Bitdefender
FW
Cisco Meraki
De "website" is een melding dat de pagina niet gevonden wordt. Vanwege een typfout of geen internet.

Welke browser gebruik je en staat die wel in het Nederlands?
 

Veng

PCS Lid
Lid geworden
18 dec 2017
Berichten
999
Waarderingsscore
208
Punten
128
OS
Windows 10
AV
Kaspersky free
FW
Windows
"De "website" is een melding dat de pagina niet gevonden wordt.
Idd. (y)
Dit zegt Google vertaal via on-line OCR:
Adres niet gevonden De browser kan de host voor het opgegeven adres niet vinden.
• Controleer of er geen fouten zijn ingevoerd bij het typen van het adres, b.v. ex. ww.example.com in Hoc van www.example.com.
• Als u geen enkele pagina kunt laden, controleer dan de gegevens van uw apparaat of de Wi-Fi-verbinding.
Probeer het opnieuw"
 
Laatst bewerkt:

Najsnarf

PCS Lid
Lid geworden
5 aug 2016
Berichten
2.191
Waarderingsscore
281
Punten
178
OS
W10pro
AV
FSecure van KPN
bij allerlei dingen "zie "ik mijn locatie met postcode, en soms straatnaam correct.
 

Najsnarf

PCS Lid
Lid geworden
5 aug 2016
Berichten
2.191
Waarderingsscore
281
Punten
178
OS
W10pro
AV
FSecure van KPN
Firefox en NL
 

Enigma147

Moderator
Teamlid
Moderator
Lid geworden
15 dec 2018
Berichten
652
Waarderingsscore
298
Punten
98
OS
Windows 10 pro
AV
Bitdefender
FW
Cisco Meraki
gebruik je soms een VPN dienst?
 

Najsnarf

PCS Lid
Lid geworden
5 aug 2016
Berichten
2.191
Waarderingsscore
281
Punten
178
OS
W10pro
AV
FSecure van KPN
@A54: ja die ken ik wel (via de computer)
@Enigma147: antwoord = nee.
 

Roxmarie

PCS Lid
Lid geworden
28 mei 2019
Berichten
6.573
Waarderingsscore
1.942
Punten
388
Locatie
Rox On!
OS
Windows 11 professional
AV
Windows beveiliging
FW
Windows beveiliging
Staan deze 2 goed ingesteld?
Toetsenbord die van Samsung, taal apparaat en talen in apps?

Onder algemeen beheer, staat de standaard taal van het apparaat bovenaan.

Als hier meer talen staan dan moet Nederlands standaard zijn of systeemtaal als dit Nederlands is.



 

Roxmarie

PCS Lid
Lid geworden
28 mei 2019
Berichten
6.573
Waarderingsscore
1.942
Punten
388
Locatie
Rox On!
OS
Windows 11 professional
AV
Windows beveiliging
FW
Windows beveiliging
Aanvulling. Kijk eens naar de google instellingen en dan de taal.
Bij mij is de standaard systeem instelling Nederlands, het kan zijn dat hier bij jou iets anders staat.

 
Laatst bewerkt:

Najsnarf

PCS Lid
Lid geworden
5 aug 2016
Berichten
2.191
Waarderingsscore
281
Punten
178
OS
W10pro
AV
FSecure van KPN
kennelijk heb ik een iets ander toestel. Bij "toetsenbordlijst en standaard" staat bij mij alleen: "Samsung Toetsenbord"en geen andere mogelijkheid. Met het opzoeken en vinden van de App-info worstel ik nog. Alvast bedankt.
 

Roxmarie

PCS Lid
Lid geworden
28 mei 2019
Berichten
6.573
Waarderingsscore
1.942
Punten
388
Locatie
Rox On!
OS
Windows 11 professional
AV
Windows beveiliging
FW
Windows beveiliging
"Samsung Toetsenbord"
Logisch, ik heb een ander toetsenbord G-board geïnstalleerd, daarom staan er bij meer. En ik heb inderdaad een ander toestel de Samsung A52 5G.

opzoeken en vinden van de App-info
Probeer het eens via instellingen.
Trek je meldingen scherm naar beneden, en klik rechtsbovenin op het radarwieltje.

klik vervolgens op de loep. en type app. Er worden resultaten getoond. Selecteer nu standaard apps kiezen.
Je krijgt een over zicht te zien van al je apps. swype naar benenden totdat je Google tegenkomt.
Dan zie je namelijk dezelfde afbeelding als in post #13.

Alternatief:
Je kunt ook bij instellingen komen door op je toestel naar alle apps te gaan, en daar het radarwieltje (= instellingen) te openen.
En dan de stappen die hierboven staan.

(Hij zou onder samsung apps kunnen staan, ik weet niet meer hoe het er standaard uit ziet namelijk). Ik heb allemaal mapjes aangemaakt om het overzichtelijk te houden.
 

Najsnarf

PCS Lid
Lid geworden
5 aug 2016
Berichten
2.191
Waarderingsscore
281
Punten
178
OS
W10pro
AV
FSecure van KPN
ik krijg een ander venster dan dat van jou op # 13.
Nogmaals: ik lig er niet wakker van, en als ik in de buurt van een KPN-winkel ben laat ik het daar bekijken.
 

Najsnarf

PCS Lid
Lid geworden
5 aug 2016
Berichten
2.191
Waarderingsscore
281
Punten
178
OS
W10pro
AV
FSecure van KPN
17-01-23 afspraak gemaakt (ik was op dat moment de enige, wat kòst zo'n service instelling?) en de twee aanwezige medewerkers keken ook wat vaag, en konden het niet oplossen. Advies was ofwel alles schoonpoetsen ofwel chatten met Samsung. Aangezien ik er niet echt veel last van heb e.e.a. maar zo gelaten. KPN-medewerkers waren opgelucht toen ik vóór de afgesproken tijd weer op straat stond. Einde mededeling.
 
Bovenaan Onderaan