toska
Reaction score
213

profielberichten Posts Over mij

 • op een arcade forum staat er altijd een chat kate, hoef je niet aan te trekken jij komt de games en dan moet je die chat ontzien
  in elk spel dat je wilt spelen staat een luidspreker hoor, maar je moet eerst dat spel starten en daar dan gewoon op klikken
  K
  Kate40
  Tjee, ik ben wel een vasthouder, geloof ik. Maar dit was het dan, hoor. Ik heb Majong gespeeld, maar dan wel zonder muziek, maar met iedere keer een klik. Ik heb gezwaaid naar David en me weer afgemeld. En hier stoppen mijn pogingen, Tosca. Ik ga weer naar Microsoft Majong.
  gewoon spel starten en op dat luidspreker klikken kate, of je volume van je pc verminderen
  K
  Kate40
  Ha Tosca,
  Ik zal er weer naar gaan zoeken, maar het volume van mijn pc blijft: ik heb Spotify op de achtergrond!
  K
  Hoi Tosca, ik wilde vandaag weer eens majong op jouw forum spelen. Maar ik doe dat altijd met Spotify aan. Hoe kom ik van die lelijke geluiden af die majong laat horen?
  of klik op dat + teken boven dat spel je gaat zien het spel is groter hiermee hoor
  K
  Ja, dat weet ik, Tosca, en ik ga het beslist nog weer proberen. En dan bekijk ik meteen de andere spelletjes, maar daar was ik gisteren niet meer voor in.
  of klik op dat + teken boven dat spel en deze is dan ook groter hoor probeer maar eens het werkt kate
  kate je kan dat spel vergroten hoor zet je beeldcherm via je browser op 125% dan zijn de letters en cijfers groter hoor
  K
  Hoi Tosca, ik heb net geprobeerd om op jouw forum mahjong te spelen.Dit doe ik dagelijks via Microsoft, dus dat leek me wel wat. Maar ik denk dat ik me nu eerst moet inschrijven bij Pearl, want het is klein en onduidelijk gedrukt en kost me mijn ogen. Dus het was geen succes. Sorry, maar ik probeer het nog wel eens, hoor.
  K
  Ja hoor, en dat gaat vast wel gebeuren, Tosca!
  K
  Geregistreerd. Dames sliepen al. Duurt vast een hele tijd voordat ik dit allemaal snap. Ben (en wil) niets met facebook en twitter: bagger! Ga binnenkort wel oefenen op dit forum.
  K
  Hoi Tosca, heeft iedereen hier een eigen forum? Nou, dan wil ik niet achterblijven: ik heb geen forum, maar ik schrijf wel korte verhaaltjes.
  Ik denk dat ik me ga aanmelden bij jouw forum, en dan zie ik wel.
  En of de spelletjes zijn wat ik wens. Ik ben in de loop van de tijd kritisch geworden, ze zijn verslavend en daar heb ik eigenlijk niet steeds tijd voor.
  • Like
  Reactions: toska
  toska
  toska
  je kan je gewoon al registreren kate, en verhaaltjes vertellen mag hoor en spellen spelen doe je wanneer je tijd hebt daarvoor,dus kom gauw langs
 • Laden…
 • Laden…
Bovenaan Onderaan