P
Reactiescore
39

profielberichten Posts Over mij

 • Treurig, maar niemand heeft het eeuwige leven; Perloc is 24 maart 2021 overleden.
  Ik heb hem in totaal 12 jaren lang meegemaakt, te beginnen op ComputerForumTotaal, vervolgens het NCF en daarna op dit forum.
  Hij heeft een mooi en markant leven gehad.
  Hallo Perloc, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag op deze eerste dag van het nieuwe jaar, ik wens jou niet alleen een fijne dag vandaag, maar ook dat het een goed jaar voor jouw wordt.
  Beste Perloc, ik feliciteer jou met bereiken van een nieuwe meilpaal in jouw leven, alweer 82 jaar loop jij rond op moeder aarde, ik hoop dat jij een heel fijne dag beleefd.
  lynn
  lynn
  82 jaar? van harte, mijn man is er 83 dus ik weet dat er dan al wat kan schorten aan de carrosserie, bij deze wens ik je een gezond en sereen jaartje toe, maak er wat moois van
  Dag Perloc,
  wij lezen en zien hier over zeer ernstige overstromingen bij jullie. Misschien ook geen elektriciteit, dan ben je helemaal afgesloten (en geen pc). Laat maar even horen als dat mogelijk is hoe het gaat. En als ik ook maar iets zou kunnen doen hoor ik het graag,
  hartelijke groeten
  Frans Stols
  Hattem NL.
  Hallo Perloc, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag op de dag dat onze wereld ook aan nieuw jaar is begonnen.
  Ik hoop dat je een fijne dag mee maakt en ook dit jaar veel van je laat horen.
  K
  Ha Perloc, je leest toch wel je verjaardagsfelicitaties die we onder ons gastenboek zetten, nietwaar? Want daar doen we onze best op, hoor!
  Hallo Perloc, van harte gefeliciteerd met jouw 80ste verjaardag en dat het vers begonnen nieuwe jaar ook voor jou een goed jaar mag zijn.
  K
  Hoi Perloc, hartelijk welkom op dit leuke forum! Je gaat je hier vast en zeker snel thuis voelen! Ik weet niet of je nu in Beira woont, maar als dat inderdaad zo is, blijkt meteen dat onze 'piep' zijn vleugels ver uitslaat.
  Najsnarf
  Najsnarf
  Dag Perloc,
  ik zie je nog maar weinig op het forum van "Piep", ik hoop dat alles weer (een beetje) in orde is? Inmiddels is na die zeer ernstige orkanen zoals in de Bahamas het nieuws va Mozambique wel uit de belangstelling.
  Frans
 • Laden…
 • Laden…
Bovenaan Onderaan