Recente Inhoud door Jan1

 1. Jan1

  2de hands fiets gekocht.

  Ik heb gekozen voor v-brakes remmen, zelfde als op de rode fiets. Deze remmen passen het beste bij mijn behoefte. Afstellen laat ik wel over aan de vakman :)
 2. Jan1

  2de hands fiets gekocht.

  Ja en ook omdat de leenfiets zwaar trapt (3 versnellingen, Nexis). Ik heb gelezen dat Nexis zwaar trapt. Mijn nieuwe fiets heeft geen Nexis naaf/versnellingen. En ik kon niet in heuvelgebied makkelijk fietsen. Maar ik ga afdalingen in heuvelgebied wel voorzichtiger doen, enkel nog op verharde...
 3. Jan1

  2de hands fiets gekocht.

  Ik heb onlangs een 2de hands Gazelle fiets gekocht, de fiets heeft 24 versnellingen, derailleur, groen van kleur. Hij rijdt prima. Ik ben er erg blij mee.:)
 4. Jan1

  Japanse stad verbant wandelaars met smartphones!

  Mooi artikel. Soms gaan mensen die op hun telefoon zitten te kijken ook in de weg staan, bijvoorbeeld bij supermarkt of instappen in de trein. En bijna ben ik op iemand gebotst met de fiets die niet voor mij uit week. En dan kijkt degene ook nog verbaast.
 5. Jan1

  Dat is tof van Lenovo!

  Dat is echt super van Alternate, dat ze alsnog een gratis harddisk toesturen! Coulance vind ik heel goed van een bedrijf. Laatste keer was met mijn terugreis van vakantie dat ik coulance kreeg van de Duitse spoorwegen, vanwege het omreizen.
 6. Jan1

  Dat is tof van Lenovo!

  VRAAG Wie van de Piepers hier heeft ook wel eens een heel goede service gekregen van een bedrijf, nadat je iets gekocht had? Met welk bedrijf ben jij blij?
 7. Jan1

  Dat is tof van Lenovo!

  Jazeker @Discovery Sjeng , hopelijk heb ik hem nooit nodig.:):)
 8. Jan1

  Nieuwe laptop

  Is van Lenovo die foto.
 9. Jan1

  Nieuwe laptop

  Thanks @macguy !
 10. Jan1

  Nieuwe laptop

  Dit is m dan, de snelle Lenovo IdeaPad met Intel i5 processor en een snelle SSD.
 11. Jan1

  Dat is tof van Lenovo!

  Ik heb vandaag een USB stick toegestuurd gekregen met daarop Windows 10 herstelstation + Lenovo Vantage gratis! Dat is nog eens goede service en tof van Lenovo! Dit terwijl ze mij het ook duidelijk via de chat uitgelegd hebben en ik op een eigen USB stick een herstelstation heb gemaakt. Blij...
 12. Jan1

  Nieuwe laptop

  O.a. bij Bol.com @macguy , zie hier de link https://www.bol.com/nl/p/webcam-cover-privacy-schuifje-geschikt-voor-macbook-laptop-tablet-zwart-6-stuks/9200000119531005/?Referrer=ADVNLGOO002013-G-49170245275-S-375065737120-9200000119531005&gclid=EAIaIQobChMIyN_Vgai76QIVxOF3Ch3GgwGXEAQYASABEgLLWPD_BwE
 13. Jan1

  Nieuwe laptop

  Ja klopt dat is mogelijk.
 14. Jan1

  Nieuwe laptop

  Ja klopt, maar bij mijn laptop zit ie er al vast op toen ik de laptop kocht.
 15. Jan1

  Nieuwe laptop

  Haha Ja he, maar je kan er ook tape op plakken. Ik ben niet o bang dat iemand mij ongemerkt begluurd ;)
Bovenaan Onderaan