Abraham54
Reactiescore
6.809

Profielberichten Nieuwste bijdragen Berichten Over mij

 • Abraham,
  kan je stiekum die T in een D wijzigen van geactiveert:


  Antivirusprogramma en actieve malwarescanners dienen al voor je FRST.exe start gedeaktiveert zijn!
  Abraham54
  Abraham54
  Is nu helemaal verbeterd en dank je wel voor het opmerken.
  Johann Wolfgang von Goethe - Leefde van: 1749-1832: Talent ontwikkelt zich in eenzaamheid, karakter in de stroom van het leven.
  Een goede zaterdag,

  Jij zei me van de week Malware antibytes te installeren en te laten staan. Nu is over vijf dagen mijn volledige trial versie afgelopen. Is het iets om een officiële licentie aan te schaffen? Dat komt op 40 euro per jaar.

  Ik hoor het wel.
  Abraham54
  Abraham54
  Die melding kan je volledig negeren hoor.
  William Shakespeare (1564-1616): Een blijmoedig hart loopt de hele dag;
  een bedroefd hart is na een mijl al vermoeid.
  Spinoza: Vrede is niet de afwezigheid van oorlog. Het is een deugd, een geestesstemming, het is de dispositie voor goede daden, vertrouwen en recht.
  Abraham,
  ik zag je mededelingen over Abelssoft en de programma's die zij maken. Verwarrend is dat er ook een Abelsoft met één letter S is, maar wat jij bedoelt (maar niet schrijft) is Abelssoft met twéé letters S. Bij zoeken op Google bleek dat al snel
  Abraham54
  Abraham54
  @Najsnarf - inderdaad, je hebt volkomen gelijk en mijn dank voor het melden; de schrijffouten zijn hersteld dank zij jou.
  V
  jij kent ook heel wat over phpbb en php en andere zaken? heb je geen zin om medewerker te worden op onze phpbb-ondersteuning.eu?

  groeten
  luc
  V
  Verwijderd forumlid 58
  dat valt nog af te wachten want blijkbaar is er toch al een waar je niet meer hoef te zijn?En phpbb.nl veel word daar ook niet meer gepost?
  ik wil je er gewoon bij omdat je kennis hebt niet om een ander een peer te stoven?
  V
  hey abraham
  ik zoek een extensie voor portaal geschikt voor 3.3.2? weet jij eentje te vinden
  Abraham54
  Abraham54
  Portal bestaat in de extensies, open dan de betreffende link en kijk in de antwoordensectie hoe Portal voor 3.3 geschikt te maken!
  Abraham, ik denk dat je dit even moet aanpassen: Ondersteung --> Ondersteuning
  5fd4ab56ca602-No.001.jpg
  Jezus Christus wordt algemeen gezien als een van de grootste mensen die ooit hebben geleefd. Velen zien hem als de meest in het oog springende figuur in de gehele menselijke geschiedenis. Al bijna tweeduizend jaar hebben zijn leringen een diepe invloed uitgeoefend „in eenvoudige, onopvallende levens van goede en vriendelijke mensen maar ook in indrukwekkende filantropische daden”.
  Hij verwierf deze reputatie niet wegens zijn fysieke gestalte, zijn enorme spier- en lichaamskracht, zijn begaafdheid als militair leider of zijn sluwe scherpzinnigheid op politiek of financieel gebied. In plaats daarvan waren het zijn grote prestaties als prediker en onderwijzer die hem van alle andere mensen onderscheidden. Hij leefde van 2 v. C. tot 33 n. C.
  Wie is een groot mens? Die het sterkst is in het uitoefenen van geduld. (Boeddha, ca. 450 vC. - ca. 370vC)
  Oscar Wilde - Iers schrijver - 1854-1900: Als een vrouw zegt dat ze niet gevleid kan worden, zeg haar dan dat het waar is, dan voelt ze zich gevleid.
  Friedrich Nietzsche; Duits dichter en filosoof; 1844-1900: "Dat wat mij niet doodt, maakt mij sterker."
  Abraham: ik zie dat mijn email adres in mijn laatste post zichtbaar is. Kan jij daar alsnog wat aan doen? uitpoetsen?. Vroeger bij Comp!Totaal kon dat een tijdje ná het posten nog, hier dus niet.
  Abraham54
  Abraham54
  Antwoord gegeven in het betreffende topic!
 • Laden…
 • Laden…
 • Laden…
Bovenaan Onderaan