Abraham54
Reactiescore
5.420

profielberichten Posts Over mij

 • Abraham,
  ik zag je mededelingen over Abelssoft en de programma's die zij maken. Verwarrend is dat er ook een Abelsoft met één letter S is, maar wat jij bedoelt (maar niet schrijft) is Abelssoft met twéé letters S. Bij zoeken op Google bleek dat al snel
  Abraham54
  Abraham54
  @Najsnarf - inderdaad, je hebt volkomen gelijk en mijn dank voor het melden; de schrijffouten zijn hersteld dank zij jou.
  Abraham, ik zie dat mijn emailadres voluit vermeld staat in
  ik denk dat je het hele draadje beter helemaal kan verwijderen, lijkt mij het beste
  jij kent ook heel wat over phpbb en php en andere zaken? heb je geen zin om medewerker te worden op onze phpbb-ondersteuning.eu?

  groeten
  luc
  toska
  toska
  Abraham54
  Abraham54
  Wil je phpbb.nl concurrentie aandoen? Onbegonnen werk en nu snap ik waarom je mij erbij wil hebben.
  toska
  toska
  dat valt nog af te wachten want blijkbaar is er toch al een waar je niet meer hoef te zijn?En phpbb.nl veel word daar ook niet meer gepost?
  ik wil je er gewoon bij omdat je kennis hebt niet om een ander een peer te stoven?
  hey abraham
  ik zoek een extensie voor portaal geschikt voor 3.3.2? weet jij eentje te vinden
  Abraham54
  Abraham54
  Portal bestaat in de extensies, open dan de betreffende link en kijk in de antwoordensectie hoe Portal voor 3.3 geschikt te maken!
  • Like
  Reactions: toska
  Abraham, ik denk dat je dit even moet aanpassen: Ondersteung --> Ondersteuning
  5fd4ab56ca602-No.001.jpg
  Jezus Christus wordt algemeen gezien als een van de grootste mensen die ooit hebben geleefd. Velen zien hem als de meest in het oog springende figuur in de gehele menselijke geschiedenis. Al bijna tweeduizend jaar hebben zijn leringen een diepe invloed uitgeoefend „in eenvoudige, onopvallende levens van goede en vriendelijke mensen maar ook in indrukwekkende filantropische daden”.
  Hij verwierf deze reputatie niet wegens zijn fysieke gestalte, zijn enorme spier- en lichaamskracht, zijn begaafdheid als militair leider of zijn sluwe scherpzinnigheid op politiek of financieel gebied. In plaats daarvan waren het zijn grote prestaties als prediker en onderwijzer die hem van alle andere mensen onderscheidden. Hij leefde van 2 v. C. tot 33 n. C.
  Wie is een groot mens? Die het sterkst is in het uitoefenen van geduld. (Boeddha, ca. 450 vC. - ca. 370vC)
  Oscar Wilde - Iers schrijver - 1854-1900: Als een vrouw zegt dat ze niet gevleid kan worden, zeg haar dan dat het waar is, dan voelt ze zich gevleid.
  Friedrich Nietzsche; Duits dichter en filosoof; 1844-1900: "Dat wat mij niet doodt, maakt mij sterker."
  Abraham: ik zie dat mijn email adres in mijn laatste post zichtbaar is. Kan jij daar alsnog wat aan doen? uitpoetsen?. Vroeger bij Comp!Totaal kon dat een tijdje ná het posten nog, hier dus niet.
  Abraham54
  Abraham54
  Antwoord gegeven in het betreffende topic!
  Abraham,met mijn vraag / observatie over ShowKeyPlus die verplaatst is kan ik niet inloggen. Daar staat dan "oops, er is iets mis gegaan"of zo. Mijn vraag was in feite ook waarom er op twee verschillende pc's hetzelfde code komt, maar wel een verschillend schermpje.
  Confucius - Chinees filosoof - Leefde van: 551 v.C. - 479 v.C.: Wie voor niets bang is, wordt door het gevaar verrast.
  Oscar Wilde: Iers schrijver - Leefde van: 1854-1900: Cynicus: iemand die overal de prijs en nergens de waarde van kent.
  A. Schopenhauer - Duits filosoof - 1788-1860: Medelijden met dieren hangt met de goedheid van het karakter zó nauw samen, dat men gerust beweren kan: wie wreed is tegenover dieren, kan geen goed mens zijn.
 • Laden…
 • Laden…
Bovenaan Onderaan