• Piepcomp Support is een gezellig PC-hulpforum en beschikt over een voortreffelijk team hulpverleners om jou te helpen met problemen in Windows, zoals traagheid, malware, BlueScreensOfDeath, netwerkproblemen en nog veel meer. Blijf daarom niet aan de zijlijn op dit forum staan, maar doe mee met Piepcomp Support.
  Registratie op dit forum is makkelijk en gratis.
Abraham54
Reaction score
1.009

profielberichten Posts Over mij

 • Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832) - Het grootste kwaad dat een mens kan overkomen is dat hij slecht over zichzelf gaat denken.
  Kate
  Kate
  Dat doe je vast niet zonder reden, en dan vind ik het eigenlijk nog zo'n kwaad niet. Je weet het waarom, en dat werkt helend, hoor en je leert jezelf kennen. Ja, de waarheid is soms hard.
  • Like
  Reactions: HansGU
  Toon Hermans: 1916-2000: De roem van mensen is slechts schijn. Je kunt alleen maar groot zijn in het klein.
  oh verkeerde forum, srry, maat hier was jij aanwezig....
  Abraham54
  Abraham54
  Ik ben de topic starter via conversaties aan het ondersteunen.
  Marcus Aurelius-Romeins keizer; Leefde van: 121-180: Alles wat we horen is een mening, geen feit. Alles wat we zien is een perspectief, niet de waarheid.
  Leonardo da Vinci - Italiaans schilder, ingenieur en musicus (1452-1519): Waar geschreeuwd wordt is geen wetenschap.
  Hé Abraham, ik ga hem terug geven... De ene jarige zegt tegen de andere, dat ook hij hartelijk gefeliciteerd is met zijn verjaardag.
  Lao-Tse, leefde van: +/- 600 v.C.: Het is verstandiger een kaars aan te steken
  dan te klagen over de duisternis.
  Kate
  Kate
  Daar heb je gelijk in. Maar ik denk dat die Lao niet over echte kaarsen sprak, maar over onze manier van leven: niet altijd alles in mineur bekijken, maar de lichtpuntjes zien.
  A. Schopenhauer: Geheel zichzelf zijn mag men slechts, zolang men alleen is; wie dus niet van de eenzaamheid houdt, houdt ook niet van de vrijheid,
  want slechts wanneer men alleen is, is men vrij
  Kate
  Kate
  Als je alleen bent, ben je lang niet altijd vrij. Want wat is vrij, waarvan ben je vrij. Je bent zelden vrij van jezelf, maar je bent wel alleen. Je denkt over jezelf en over je vrijheid. Je moet daar dan alleen over denken en kunt dus geen andere vrijheid leren kennen dan de jouwe. En dan wil je niet alleen zijn, want dan ben je eenzaam. En eenzaamheid is negatief en vrijheid is positief.
 • Laden…
 • Laden…
Bovenaan Onderaan