Aarie25
Reaction score
679

profielberichten Posts Over mij

 • Goedemorgen Arjan, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vandaag.
  Ik hoop dat je een heel fijne dag dag beleeft en je hebt vanaf vandaag nog 1 jaar nodig om aan jouw tweede jeugd te beginnen.
  Tosca was misschien de oplossing voor Tesla geweest - aluminium en staal lassen?
  Aarie25
  Aarie25
  Ja dan was de productie vast met gemak gehaald, ook hadden ze dan nog tijd over om de veiligheids testen te doen ;)
  Ja dan ben je ook lasser Arie? Ik ben ook lasser staal, aluminium,inox en las ook met een baquet
  Aarie25
  Aarie25
  Ja ik ben momenteel Tig lasser, maar ik heb ook al van alles gelast. Maar ik vindt Tig lassen toch het mooiste op las gebied.
  K
  Aarie, ik ben er nu van overtuigd dat jij, gezien al die vacatures die ik las, nooit zonder werk zult zitten en dat lijkt me een heerlijke gedachte. Maar als je maar tijd voor Piep in ruimt, hoor! Bedankt voor de uitleg!
  Aarie25
  Aarie25
  Ik werk nu al weer 6,5 jaar met veel plezier bij mijn huidige baas. Ja lassers zijn er nu weinig te vinden.
  K
  Nou Aarie, dit is geen vraag, maar ik heb op google opgezocht wat tiglassen is. Ik heb alles er over gelezen en het lijkt me erg moeilijk en ik zag ook dat er veel vacatures zijn! Ik ben wel benieuwd of je vanuit 'gewoon' lassen naar deze lasvorm bent gekomen, of dat je meteen voor dit laatste koos.
  Aarie25
  Aarie25
  Ik ben met zwart staal lassen begonnen toen ik een jaar of 15 was, daarna heb ik een tijdje aluminium gelast en nadat ik in de montage heb gezeten en daar het zin van af had kwam ik bij een bedrijf te werken waar ik Tig begon te lassen. Nu heb ik niveau 3 en dat is een hoog nivea want bij 4 mag je ook les geven.
  Maar Tig 2 en 3 is het meest gevraagde niveau.
  K
  Hoi Aarie, hartelijk welkom op dit leuke forum! Dus ook hier komen we elkaar tegen! Ik wens je veel plezier hier en ik denk zo maar dat er weinig problemen zullen zijn die we hier voor jou kunnen gaan oplossen. Maar......zeg nooit nooit!
  Aarie25
  Aarie25
  Hallo Kate, Ja dankjewel dat gaat zeker goed komen. Zeker omdat meerdere leden van het NFC naar dit forum zijn verhuist.
  Dan kom ik die mensen ook weer tegen :)
 • Laden…
 • Laden…
Bovenaan Onderaan