📸 Foto's uit het dagelijkse leven

Post hier uw eigen leukste foto's uit het dagelijkse leven.
Mensen,Ik ben opa geworden. Op vrijdag 3 februari 2023 is Ivy geboren. Ivy was 10 weken te vroeg geboren maar inmiddels gaat het goed met haar en begint ze lekker te groeien. Met mijn dochter gaat het ook prima en is een trotse mama :) Al met al veel spanningen maar gelukkig gaat alles zoals we willen dat het gaat
Zomaar wat herinneringen aan mijn ouderlijk huis. Het huisnummer heb ik op de lagere school gemaakt en heeft er dus meer dan 35 jaar gehangen. Het huis wordt steeds leger, maar de herinneringen opgefrist. Die komen tijdens het samen inpakken met mijn moeder. Zo hoor je mooie verhalen. Om een voorbeeld te noemen. Mijn moeder viel als ongeveer 13 jarig meisje met schaatsen en had hersenschudding. Ze moest thuis blijven en rust houden. Toen het wat beter ging, kreeg ze een borduurwerk van mijn oma, die hiervoor door de sneeuw naar Deventer fietste vanaf Wilp-Achterhoek, om wol voor het schilderij te halen. Het schilderij, verhuisd niet mee.
Mijn ouders gaan volgende maand verhuizen en kleiner wonen, hierdoor kunnen veel dingen niet mee, waaronder een oude naaimachine van Singer uit 1908. Hij is van een zus van mijn Oma geweest. En nu heb ik hem dus. Hij is eerst gelijmd door mijn zwager, en in de was gezet. Zelf heb ik vandaag het ijzerwerk met polish gegaan. Hij is er behoorlijk van opgeknapt.
Terug
Bovenaan Onderaan